Zjedź niżej, aby zobaczyć resztę naszej karty menu. (dot. aplikacji w telefonie)
          
            
            
              
              Pizze
            
            
          
        
        - 
    
    
    
1. Margherita
sos pomidorowy, ser - 
    
    
    
2. Prosciutto
sos pomidorowy, ser, szynka - 
    
    
    
3. Funghi
sos pomidorowy, ser, pieczarki - 
    
    
    
4. Salami
sos pomidorowy, ser, salami - 
    
    
    
5. Capriciosa
sos pomidorowy, ser, szynka, pieczarki - 
    
    
    
6. Hawaii
sos pomidorowy, ser, szynka, ananas - 
    
    
    
7. Mamma Mia
sos pomidorowy, ser, szynka, pieczarki, papryka, kukurydza - 
    
    
    
8. Quattro Formaggi
sos pomidorowy, ser gouda, ser mozzarella, ser lazur, ser feta - 
    
    
    
9. Mafioso
sos pomidorowy, ser, pieczarki, szynka, bekon, cebula - 
    
    
    
10. Mediolan
sos pomidorowy, ser, salami, papryka, kiełbasa pepperoni, cebula, czosnek - 
    
    
    
11. Modena
sos pomidorowy, ser, polędwica wołowa, papryka jalapeno, czerwona cebula, pieczarki - 
    
    
    
12. Paola
sos pomidorowy, ser, pieczarki, szynka, papryka, kukurydza, brokuły, cebula - 
    
    
    
13. Carbonara
sos czosnkowy, ser, bekon, pieczarki, cebula - 
    
    
    
14. Prima
sos pomidorowy, ser, bekon, ogórek konserwowy, pieczarki, cebula - 
    
    
    
15. Roma
sos pomidorowy, ser, kiełbasa pepperoni, salami, bekon, szynka, papryka pepperoni, kukurydza - 
    
    
    
16. La Strada
sos pomidorowy, ser, kabanos, bekon, kiełbasa pepperoni, papryka, kukurydza, brokuły, zapiekany pomidor - 
    
    
    
17. Prosciutto Crudo
sos pomidorowy, ser, szynka Prosciutto Crudo, kapary, rukola, płaty Grana Padano - 
    
    
    
18. BBQ
sos barcecue, ser, kurczak, salami, cebula - 
    
    
    
19. Lucca
sos czosnkowy, ser, kurczak, czerwona cebula, kukurydza - 
    
    
    
20. Primavera
sos pomidorowy, ser, kurczak, papryka, mix sałat, sos czosnkowy - 
    
    
    
21. Peperoni
sos czosnkowy, ser, kiełbasa pepperoni, pieczarki, ogórek konserwowy, kukurydza, cebula, sos chilli - 
    
    
    
22. Pepe
sos pomidorowy, ser, bekon, papryka pepperoni, cebula, czosnek, sos chilli, pieprz - 
    
    
    
23. Diavolo
sos pomidorowy, ser, pieczarki, kabanos, papryka, czosnek, płatki chilli, sos chilli - 
    
    
    
24. Frutti di Mare
sos pomidorowy, ser, małże, krewetki, cebula, czosnek, świeża pietruszka - 
    
    
    
25. Vegetariana
sos pomidorowy, ser, pieczarki, papryka, kukurydza, brokuły, fasola czerwona, cebula, oliwki - 
    
    
    
26. Quattro Gusto
1/4 Margherita, 1/4 Hawaje, 1/4 Mafioso, 1/4 Salami 
          
            
            
              
              Pizze Promocyjne 
            
            
          
        
        - 
    
    
    
2x pizza średnia
kliknij "włóż do koszyka" a następnie wybierz ulubione pizze - 
    
    
    
2x pizza gigant
kliknij "włóż do koszyka" a następnie wybierz ulubione pizze 
          
            
            
              
              Pizza pół na pół
            
            
          
        
        - 
    
    
    
Pizza średnia
 - 
    
    
    
Pizza gigant
 
          
            
            
              
              Sos do pizzy
            
            
          
        
        - 
    
    
    
Sos czosnkowy
 - 
    
    
    
Sos pomidorowy
 - 
    
    
    
Sos meksykański
 - 
    
    
    
Sos barbecue
 - 
    
    
    
Sos chilli
 - 
    
    
    
Ketchup
 - 
    
    
    
Sos chipotle
 
          
            
            
              
              SZEF KUCHNI POLECA!
            
            
          
        
        - 
    
    
    
CREMA DI ZUCCA
Zupa krem z dyni, serwowana z prażonymi pestkami dyni oraz oliwą dyniową, podawana z pieczywem własnego wypieku - 
    
    
    
TORTE DI ZUCCA
Placki dyniowe z nutą korzennych przypraw, serwowane z kwaśną śmietaną 3 szt - 
    
    
    
MAIALE ALLA GRIGLIA CON OSSO
Panierowany schab z kością, podawany na grillowanej dyni, serwowany z sosem z leśnych grzybów oraz pieczonymi ziemniaczkami - 
    
    
    
PIZZA DEL BOSCO
Sos czosnkowy, ser, bekon, leśne grzyby, cebula czerwona, świeża pietruszka 30cm - 
    
    
    
TORTA DI MELE CALDA
Szarlotka na ciepło 
          
            
            
              
              Przekąski 
            
            
          
        
        - 
    
    
    
1. TARTARA DI MANZO
Tatar z polędwicy wołowej (100g) serwowany z jajkiem, cebulą, kaparami, ogórkiem kiszonym i masłem podawany z trzema rodzajami musztard oraz pieczywem własnego wypieku - 
    
    
    
2. BRUSCHETTE AL POMODORO
Bruschette serwowana ze świeżymi pomidorami, czosnkiem oraz świeżą bazylią (2 szt.) - 
    
    
    
3. BRUSCHETTE PROSCIUTTO CRUDO
Bruschette serwowana z szynką Prosciutto Crudo, rukolą, suszonym pomidorem oraz Grana Padano (2 szt.) - 
    
    
    
4. BRUSCHETTE FUNGHI
Bruschette serwowana z grzybami, kruszonym bekonem, natką pietruszki oraz Grana Padano
(2 szt.)
 - 
    
    
    
5. GRISSINI
„Paluchy” z pieca podawane z sosem czosnkowym (8 szt.) - 
    
    
    
6. PIATTO DI SPECIALITÀ ITALIANE
Półmisek włoskich specjałów: oliwki w pikantnej marynacie, szynka Prosciutto Crudo,
ser pleśniowy, ser edam, Grana Padano, suszone pomidory, winogron (propozycja dla 2-3 osób) - 
    
    
    
7. UN PIATTO DI FRUTTA DI MARE
Półmisek owoców morza: przegrzebki 6 szt., krążki kalmarów 6 szt., małże nowozelandzkie 6 szt., krewetki na oliwie Black Tiger 16/20 6 szt. podawany z dwoma sosami słodko – pikantnym oraz czosnkowym (propozycja dla 2-3 osób)
 - 
    
    
    
8. UN PIATTO DI SNACK
Półmisek przekąsek: smażone rybki aterynki 6szt. krążki cebulowe 6szt., panierowane snaks z papryczką jalapeno i kremowym serkiem 6szt., panierowane polędwiczki drobiowe 6szt., frytki stekowe, sos czosnkowy (propozycja dla 2-3 osób) 
          
            
            
              
              Zupy
            
            
          
        
        - 
    
    
    
1. CREMA DI POMODORO
Zupa krem z pomidorów z dodatkiem sera mascarpone oraz mozzarellą baby, serwowana z pieczywem własnego wypieku - 
    
    
    
2. ZUPPA " CHILLI CON CARNE "
Pikantna zupa na bazie mięsa mielonego z dodatkiem fasoli i kukurydzy,
serwowana z chrupiącymi nachosami
 
          
            
            
              
              Sałatki
            
            
          
        
        
        Do każdej sałatki podajemy pieczywo własnego wypieku GRATIS
      
    
    
  - 
    
    
    
1. INSALATA LA STRADA
Sałatka z piersią z kurczaka w chrupiącej panierce, serwowana z miksem sałat, żółtym serem, jajkiem, ogórkiem, papryką, kukurydzą oraz dwoma sosami słodko-pikantnym oraz czosnkowym - 
    
    
    
2. INSALATA DI POLLO
Sałatka z grillowaną piersią z kurczaka, serwowana z miksem sałat, pomidorkiem koktajlowym, ogórkiem, papryką, kukurydzą, jajkiem w sosie czosnkowym - 
    
    
    
3. INSALATA DOLCE
Sałatka z piersią z kurczaka w chrupiącej panierce, serwowana z mixem sałat, winogronem, pomarańczą, orzechami ziemnymi, posypana prażonymi migdałami,
w sosie miodowo-czosnkowym - 
    
    
    
4. INSALATA DI GAMBERI
Sałatka z krewetkami Black Tiger 16/20 6szt. i krewetkami koktajlowymi w sosie własnym, serwowana
z miksem sałat, pomidorkiem koktajlowym, papryką, czerwoną cebulą skropione cytrynowym sosem winegret - 
    
    
    
5. INSALATA CON SALMONE
Sałatka z pieczonym łososiem, serwowana z miksem sałat, pomidorkiem koktajlowym, koperkiem, ogórkiem, jajkiem, czerwoną cebulą w sosie vinegrette - 
    
    
    
6. INSALATA DI FETA
Tradycyjna grecka sałatka przyrządzana z serem feta, ogórkiem, papryką, pomidorkiem koktajowym, czerwoną cebulą, oliwkami w sosie vinegrette 
          
            
            
              
              Makarony
            
            
          
        
        - 
    
    
    
1. SPAGHETTI AGLIO & OLIO
Makaron spaghetti przygotowywany na oliwie z czosnkiem, natką pietruszki oraz peperoncinio, oprószony Grana Padano - 
    
    
    
1A. SPAGHETTI AGLIO & OLIO Z KURCZAKIEM
Makaron spaghetti przygotowywany na oliwie z czosnkiem, natką pietruszki, kurczakiem oraz peperoncinio, oprószony Grana Padano - 
    
    
    
1B. SPAGHETTI AGLIO & OLIO Z KREWETKAMI
Makaron spaghetti przygotowywany na oliwie z czosnkiem, krewetkami Black Tiger 16/20 (6 szt.), natką pietruszki oraz peperoncinio, oprószony Grana Padano - 
    
    
    
2. SPAGHETTI BOLOGNESE
Makaron spaghetti przyrządzany z mięsnym sosem bolognese, oprószony parmezanem - 
    
    
    
3. SPAGHETTI ALLA CARBONARA
Makaron spaghetti serwowany z bekonem, cebulą, jajkiem w sosie śmietanowym, oprószony parmezanem - 
    
    
    
4. PENNE CON FUNGHI
Makaron rurki serwowany z polędwiczką wieprzową w sosie z leśnych grzybów, oprószony parmezanem - 
    
    
    
5. PENNE CON POLLO E BROCCOLI
Makaron rurki w sosie śmietanowym z kurczakiem, brokułami i cebulą, oprószony Grana Padano - 
    
    
    
6. PENNE SPINACI
Makaron rurki w sosie szpinakowym z kurczakiem oraz czosnkiem, oprószony Grana Padano - 
    
    
    
7. LASAGNE BOLOGNESE
Płaty makaronu przekładane mięsnym sosem bolognese, zapiekane z serem 
          
            
            
              
              Ravioli
            
            
          
        
        - 
    
    
    
2. RAVIOLI AI FUNGHI
Ravioli faszerowane borowikami, podane na rukoli z masłem rozmarynowo - tymiankowym, oprószone Grana Padano 15 szt. - 
    
    
    
3. RAVIOLI CON ANATRA
Ravioli faszerowane kaczką oraz gruszką serwowane z pomarańczowym sosem z czerwonym pieprzem i kolendrą, oprószone Grana Padano 15 szt. 
          
            
            
              
              Mięso
            
            
          
        
        - 
    
    
    
1. FILETTO MANZO
Stek z polędwicy wołowej, podany do wyboru: z chutneyem z cebuli lub sosem z zielonego pieprzu, serwowany z frytkami stekowymi oraz grillowanymi warzywami - zamówienie dania jest możliwe tylko na miejscu w Restauracji ( bez możliwości dostawy ) - 
    
    
    
2. FILETTO DI MAIALE IN PANCETTA
Polędwiczka wieprzowa otulona w boczku przyrządzona z sosem z leśnych grzybów, serwowana z frytkami stekowymi oraz z sałatką ze świeżych warzyw - 
    
    
    
3. ANATRA SU UN CAVOLO
Pierś z kaczki glazurowana pomarańczą z nutą anyżu, podana na frużelinie z modrej kapusty z wiśniami, serwowana z włoskimi kopytkami
 - 
    
    
    
4. PETTO DI POLLO AL FUNGHI
Grillowana pierś z kurczaka w sosie z leśnych grzybów, podawana z włoskimi kopytkami oraz z sałatką ze świeżych warzyw
 - 
    
    
    
5. PETTO DI POLLO IN SPINACI
Grillowana pierś z kurczaka, serwowana na szpinaku z włoskimi kopytkami oraz z sałatką ze świeżych warzyw
 - 
    
    
    
6. HAMBURGER DI MANZO
Burger wołowy serwowany z bekonem, serem cheddar, jajkiem sadzonym, karmelizowaną cebulą, pomidorem, pieczarką, ogórkiem kiszonym, sałatą z sosem chipotle podawany z frytkami stekowymi - 
    
    
    
7. HAMBURGER ALL ITALIANA
Burger wołowy serwowany z szynką Prosciutto Crudo, serem mozzarella, pomidorem, rukolą z sosem z zielonego pesto, podawany z frytkami z batata 
          
            
            
              
              Ryby i owoce morza
            
            
          
        
        - 
    
    
    
1. SALMONE CON VERDURE GRIGLIATE
Pieczony łosoś podawany z tropikalnym sosem Kabayaki, serwowany z grillowanymi warzywami oraz z frytkami z batata - 
    
    
    
2. MERLUZZO IN CROSTA CROCCANTE
Polędwica z dorsza w chrupiącej skórce serwowana na szpinaku, podawana z sałatką ze świeżych warzyw oraz gratinem ziemniaczano - brokułowym - 
    
    
    
3. GAMBERI SOTT'OLIO
Krewetki Black Tiger 16/20 (10 szt.) na oliwie z czosnkiem, pomidorami oraz natką pietruszki,
serwowane z pieczywem własnego wypieku - 
    
    
    
4. GAMBERETTI IN PASTELLA
Smażone krewetki otulone ciastem ziemniaczanym 31/40 ( 8 szt. ) podane na rukoli z salsą paprykową - 
    
    
    
5. CALMARI DI IMPASTO
Krążki kalmarów w cieście, podane na rukoli z sosem słodko - pikantnym oraz czosnkowym - 
    
    
    
6. COZZE AL FORNO
Małże nowozelandzkie zapiekane na chrupko z siekanym ziołowym masłem, serwowane z pieczywem własnego wypieku (15szt.) 
          
            
            
              
              Menu dla Dzieci
            
            
          
        
        - 
    
    
    
1. ZESTAW KUBUSIA PUCHATKA
Kąski kurczaka w złocistej panierce, podawane z frytkami, ketchupem oraz soczkiem - 
    
    
    
2. ZESTAW BRYKAJĄCEGO TYGRYSKA
mała margherita z jednym składnikiem do wyboru, podawana z ketchupem oraz soczkiem - 
    
    
    
3. SPAGHETTI KRZYSIA
makaron spaghetti przyrządzany
z mięsnym sosem bolognese oraz soczkiem
 - 
    
    
    
4. PRZEKĄSKA MAŁEGO PROSIACZKA
frytki z ketchupem lub sosem 
          
            
            
              
              Desery
            
            
          
        
        - 
    
    
    
1. TIRAMISU
Tradycyjny włoski deser na bazie biszkoptów, sera mascarpone, kawy oraz likieru amaretto - 
    
    
    
2. FONDENTE AL CIOCCOLATO
Ciastko z płynną czekoladą serwowane z żelem malinowym oraz ziemią orzechową 
          
            
            
              
              Napoje
            
            
          
        
        
          
            
            
              
              Piwo
            
            
          
        
        - 
    
    
    
LECH 0,33l
 - 
    
    
    
LECH FREE 0,33l
 - 
    
    
    
LECH FREE limonka z miętą 0,33l
 - 
    
    
    
LECH FREE smoczy owoc i winogron 0,33l
 - 
    
    
    
LECH FREE arbuz z miętą 0,33l
 - 
    
    
    
GRIMBERGEN BLANCHE 0,33l
 - 
    
    
    
GRIMBERGEN BLONDE 0,33l
 - 
    
    
    
GRIMBERGEN DOUBLE AMBRÉE 0,33l
 
          
            
            
              
              Wino
            
            
          
        
        - 
    
    
    
Nos Racines Sauvignon Blanc
Wytrawne / Białe. Wino delikatnie wytrawne zdominowane przez bukiety charakterystyczne dla odmiany Sauvignon Blanc. Wino rześkie o typowych aromatach cytrusów i skoszonej trawy. - 
    
    
    
Nos Racines Merlot
Wytrawne / Czerwone. Wino na bazie szczepu Merlot. Grona do produkcji tego wina zbierane są ręcznie. Dzięki temu możemy się cieszyć pełną owocowością i łagodnością. Delikatnie wytrawne z dobrą kwasowością. - 
    
    
    
Baron de Ley Blanco Semidulce
Półsłodkie / Białe. Znakomite, białe wino półsłodkie z bajecznym aromatem owoców egzotycznych oraz akcentami ziół. Producent przedstawia bardzo atrakcyjne, przyjemne i ciepłe hiszpańskie wino ze szczepów viura oraz Sauvignon Blanc z apelacji Rioja. Na podniebieniu zderzają się słodycz z owocową kwasowością cytryny, ananasa, gruszki i jabłka, wyczuwalne są także świeże zioła.